Helgens bravader

Fredagen var lugn med mat och film och första flyttlådan packades =) Som jag längar till 1 maj.

På lördag förmiddag mötte jag upp min underbara råtta, världens bästa tror jag =) på stationen och sen bar det av. Vi shoppade konstant i 5 timmar med en underbar lunch som ett avbrott. Men mycket fint fick vi tag och dyrt blev det så nu behöver man inte gå in i en affär på väldigt länge! Efter att ha kommit hem och vilat våra stackars fötter la vi oss i solen och åt glassen, underbart! Sen bar det av på 30 års fest hos Paulina. Väldigt trevlgt var det. Runt midnatt drog vi oss in till stan och mötte upp Gurra, Palo, Gurras klasskompisar m.m på båten. Där var det som vanligt röj och runt 5-halv 6 föll huvudet likt en stor sten mot kudden så gott.

På indian och viking tema fest

Söndagens stora händelse var att besöka MAX. Vi begav oss dit men kännde när vi började närma oss att tajmingen inte var den rätta. ÖIS spelade mot GAIS- årets första match vilket innebar väldigt mycket folk både utanför och innaför MAX väggar. Tillslut fick vi våran hamburgare, slutet gott allting gott, MAX hamburgare jätte gott =)

Slottskogen med Palo, Morran och Gurra i Torsdags

Ha det fint nu skall här sovas

Att vara en grubblare!

Åh vilket hätligt väder det är man blir ju som en helt ny människa, energin bara flödar!
Onsdag = AW
Igår tog jag och Gurra en hamburgare i solväggen, UNDERBART! På tal om hamburgar öppnar MAX i ullevi på fredag, stor dag i Nilssons liv =) Efter hamburgaren drog vi iväg till stan. Jag var tvungen att köpa en ny ring efter att ha gjort misstaget att glömma en ring hemma som mamma tyckte att hon kunde få, så det var bara att köpa en ny likadan. Men en ring kan min kära mor vara värd tycker jag. jag köpte också ett par snowboardboots till nästa års brädåkande, 700 kronor, ett fynd!

Sen var det After Work med Eventbokar jobbet. Först var vi på deras kontor där det var lekar, snacks och dricka. Kvällen slutade på en uteservering och mer att dricka. Det är vekligen otroligt hur många nya trevliga människor man träffar! 

Torsdag = Social värre
Morgonen började med att jag hoppade upp som en unge på julafton gladd över att solen var framme idag också. Var på rapportskrivningsmöte på morgonen. Träffade Mella på hennes kontor någon timme, mötte upp Zarah och käkade indisk lunch. Ni är för goa min kära klasskamrater!

Efter maten träffade jag Emelie, en kompis som det var väldigt längesedan jag träffade och tog en super lång fika i solen. Även fast det var flera årsen vi träffades kändes det om om det var igår. Blandannat kom vi fram till att vi båda lider av sjukdomen att vara en grubblare. Att vara just en grubblare är bra till en viss del då man oftast ligger steget före med en hel del vikriga grejer i livet samt att man oftast har en bra planering. Det är dock mindre bra när man hela tiden funderar på framtiden och inte stannar upp och njuter av stunden. Samt att man har förmågan att krångla till allt och övertänker. Men jag och Emelie kom fram till att grubblare är inget man kan sluta vara helt men man kan lära sig att hantera det =) Emelie läser även till psykolog så jag hoppas att hon kommer finna någon lösning på detta hehe

Nu ska jag faktiskt börja tjuvpacka lite införflytten, enligt tidsplanen skall vi inte börja förän den 15 men men lite kan man ju börja. Sen finns det på tapeten att göra storkok men senapsnötfärsbiffar ikväll.



Hamburgare vid solväggen


Onsdagens vinterfynd                            Onsdagens ringfynd

Ha en skön solig kväll!

RSS 2.0